Lunchmeny & A la carte

Våra rätter tillagas helt från grunden på utvalda råvaror i säsong. För att så många som möjligt ska kunna njuta av vår mat och inte känna sig begränsade av allergier, så använder vi främst laktosfria mejeriprodukter vid tillagning och erbjuder glutenfritt* alternativ till mjölbaserade tillbehör. Givetvis har vi även vegetariska och veganska alternativ. Fråga oss gärna om ni vill veta mer.

Våra maträtter kan innehålla allergener. Hör gärna med vår personal för mer information.

Lunch onsdag – lördag

Dagens lunch 125,-

Onsdag: Fisksoppa med sej, tonfisk, lax, räkor serveras med saffrans aioli och baguette
Torsdag: Panerat fläsk, potatis, löksås, lingon
Fredag: Gravad lax, matvete, wasabi mayo
Lördag: Helstekt karré, rotfrukter, gräddsås, vinbärs gelé

Alltid på lunch menyn 

MOULES FRITES 195 KR.

CAESARSALLAD MED KYCKLING 145 KR.

HÖGREVSBURGARE 185 KR.

OSTRON ST. 40 KR.

VECKANS VEGETARISKA 125 KR.

Evening menu

Förrätter

OSTRON 40,-

GRUYÈREGATINERAT OSTRON 50,-

GRATINERADE SNIGLAR 140,-

BIFF TATAR 145,-

PLAT DE PETIT 220,-

CHÈVRE CHAUD 130,-

Huvudrätter

MOULES FRITES 195,-

OXFILE MED FOIE GRAS OCH SVART TRYFFEL  335,-

DUVA 265,-

TONFISK 295,-

HELGENS(FREDAG TILL SÖNDAG) SPECIAL 225,-

HÖGREVSBURGARE 185,-

PORTOBELLO BURGARE 185,-

VEGETARISKT 185,-

Desserter

CRÈME BRÛLÉE 85,-

FRITERD CAMEMBERT 125,-

CHOKLADTÅRTA 115,-

CHOKLADPRALIN 25,-

Barnmeny

HÖGREVSBURGARE 95,-

OXFILE 120,-

MOULES FRITES 115,-

I alla barnrätterna ingår en liten glass

* Det finns gluten i vår köksmiljö och kan därmed innebära att maten har kommit i kontakt med detta.

BOKA ONLINE