Lunchmeny & A la carte

Våra rätter tillagas helt från grunden på utvalda råvaror i säsong. För att så många som möjligt ska kunna njuta av vår mat och inte känna sig begränsade av allergier, så använder vi främst laktosfria mejeriprodukter vid tillagning och erbjuder glutenfritt* alternativ till mjölbaserade tillbehör. Givetvis har vi även vegetariska och veganska alternativ. Fråga oss gärna om ni vill veta mer.

Våra maträtter kan innehålla allergener. Hör gärna med vår personal för mer information.

Lunch onsdag – lördag

Dagens lunch 125,-

Onsdag: Isterband, dillstuvad potatis, dijoncreme, rödbetor

Torsdag: Bakad lax, quinoa, grön sparris, brynt smör

Fredag: Pannbiffar, stekt lök, gräddsås, rårörda lingon

Lördag: Flässkarré, rödvinssås, potatis gratäng

Alltid på lunch menyn 

MOULES FRITES 195 KR.

CAESARSALLAD MED KYCKLING 145 KR.

HÖGREVSBURGARE 185 KR.

OSTRON ST. 40 KR.

Evening menu

Förrätter

OSTRON 40,-

GRUYÈREGATINERAT OSTRON 50,-

GRATINERADE SNIGLAR 140,-

TOAST SKAGEN 145,- (STOR 225,-)

PLAT DE PETIT 220,-

SMÖRSTEKT SPARRIS 130,-

Huvudrätter

MOULES FRITES 195,-

OXFILÉ  315,-

TONFISK 285,-

HELGENS SPECIAL (TORSDAG TILL SÖNDAG) 225,- Sotad lax, mangosalsa, padrones, citronsmör

HÖGREVSBURGARE 185,-

PORTOBELLO BURGARE 185,–

Desserter

CRÈME BRÛLÉE 85,-

CITRON TARTE 125,-

CHOKLAD MOUSSE 115,-

CHOKLADPRALIN 25,-

Barnmeny

HÖGREVSBURGARE 95,-

OXFILÉ 120,-

MOULES FRITES 115,-

I alla barnrätterna ingår en liten glass

* Det finns gluten i vår köksmiljö och kan därmed innebära att maten har kommit i kontakt med detta.

Boka
Bord